Burgerklubben åbningstider

Burgerklubben: Hjem

Hjem | Burgerklubben

BURGERKLUBBEN. LÆKRE råvarer bliver til LÆKRE burgere. GOD service bliver til GODE oplevelser. Klubben er til alle os, der vil nyde det bedste af det bedste …

Vores koncept er at give en god restaurantoplevelse til en god pris. Vi er vegetar- og veganvenlige. Vores produkter er Halal og vi serverer ikke alkohol.

Burgerklubben – Menu, priser, anmeldelser af restauranten

Burgerklubben – Startside

Smallegade 8, 2000 Frederiksberg. Få rutevejledning. Se menu. 1242 personer har tjekket ind her. burgerklubben@gmail.com. http://burgerklubben.com/.

Vi elsker BURGER!!!! Nørrebrogade 102, 2200 København NSmallegade 8, 2000 Frederiksberg Smallegade 8, 2000 Frederiksberg

Burgerklubben København N – Dagens Menu

15. dec. 2016 — Burgerklubben Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Burgerklubben København N og spar …

Burgerklubben Frederiksberg – Åbningstider

11:00 – 23:00 · Mandag: 11:00-22:00 · Tirsdag: 11:00-22:00 · Onsdag: 11:00-22:00 · Torsdag: 11:00-22:00 · Fredag: 11:00-23:00.

Åbningstider for: Burgerklubben – Alle-abningstider.dk

Åbningstider for: Burgerklubben ; Burgerklubben. Smallegade 8, Frederiksberg Åbn nu, indtil 23:00 ; Burgerklubben Frederiksberg. Smallegade 8, Frederiksberg Åbn …

Burgerklubben – Nørrebrogade 102 – København N

Burgerklubben – åbningstider – Nørrebrogade 102 – København N

Burgerklubben er placeret i et spændende og kulturelt område på Nørrebro, hvor der næsten altid er liv 24 … Yderligere bemærkninger for åbningstiderne.

Burgerklubben ligger på Nørrebrogade i København. Burgerklubben er placeret i et spændende og kulturelt område på Nørrebro, hvor der næsten altid er liv 24 timer i døgnet. Området er trygt og samfundet der bor i området er alt fra børnefamilier, singler samt ældre. Du kan besøge Burgerklubben på Nørrebro, ved at tage toget til Nørrebro station eller bussen som køre flere gange i timen.

Burgerklubben Frederiksberg Åbningstider

Åbningstider for Burgerklubben Frederiksberg i Smallegade 8, 2000, Frederiksberg | FindAaben

10. nov. 2022 — Find åbningstider for firmaet Burgerklubben Frederiksberg i Smallegade 8, 2000, Frederiksberg såvel som andre kontaktinformationer såsom …

Find åbningstider for firmaet Burgerklubben Frederiksberg i Smallegade 8, 2000, Frederiksberg såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, webside, interaktiv rutevejledning og firmaer i nærheden af dig.

Burgerklubben Frederiksberg | Wolt | Levering | København

Åbningstider. 11.00–23.00. Mere info. Forudbestil til senere. Skift. Se Fødevarestyrelsens Smiley-rapporter for denne restaurant.

Bestil fra restaurantens menu nu | Vores koncept er at give en god restaurantoplevelse til en god pris. Vi er vegetar- og veganvenlige. Vi har børnemenuer. Alle vores produkter er halal og vi serverer ikke alkohol. Alle skal kunne nyde en burger hos os. Vi bruger altid de bedste råvarer til vore burgere og det mad vi laver, vi går ikke på kompromis med kvalitet og vælger altid det bedste til vores kunder.

Keywords: burgerklubben åbningstider