Lunderskov efterskole facebook

Lunderskov Efterskole – Facebook

lunderskovefterskole.dk · PHOTOSHOOT FRA MUSICAL Hard Times 2023 er slut – og …

Lunderskov Efterskoles Elevforening – Facebook

Lunderskov Efterskole opfører i sædvanlig opvakt stil en stor musical-komedie om kampen mellem nogle barndomsvenner og deres krav på gangstertronen. Men

Lunderskov Efterskole

Lunderskov Efterskole, Kolding, Denmark. 22 likes. … Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Lunderskov Efterskole, Kolding. 22 Synes godt om. Universitet

Helt kort om Lunderskov Efterskole – lær os at kende på 5 …

Eurovision kunne ikke gennemføre i… – Lunderskov Efterskole | Facebook

Velkommen til Øse Efterskole på Facebook – Følg med her i dagligdagen på verdens bedste efterskole!… Askov Efterskole. 3.7K likes …

Eurovision kunne ikke gennemføre i år, men det kunne vi 😉Se disse herlige ‘skud’ fra LE- MGP 2020, som vi lavede lørdag aften – lyden må I desværre…

Billeder og film der viser alt fra hverdag til fest på vores …

Efterskole for performance, medier – fællesskab – Besøg os her

Lunderskov Efterskole er aktiv på de sociale medier og du finder os på både Facebook, Instagram og Youtube. Du kan også følge bloggen her på siden.

Velkommen til Lunderskov Efterskole. Vi er Performance, medier og fællesskab og har 8 skarpe linjefag. Vi er ambitiøse – også med måden, vi er sammen på.

kom til efterskolernes dag på lunderskov efterskole

Helt kort om Lunderskov Efterskole – lær os at kende på 5 minutter

Vi har fokus på scene-performance og medier – 8 Linjefag i alt. Skolen ligger 10 minutters gang fra Lunderskov station med IC3/IC4-tog direkte fra hele landet.

Helt kort om skolen. Lær Lunderskov Efterskole at kende på bare 5 minutter. Hvem er vi, hvor er vi og hvad laver vi? Se her, hvis du har virkelig travlt.

Kom til infoaften på Lunderskov efterskole – Se næste dato her ?

Billeder og film der viser alt fra hverdag til fest på vores efterskole

Her kan du se billeder og film fra Lunderskov Efterskole. Her er fotos fra forestillinger, shows og også fra hverdagen. Se også nogle af vores film.

Efterskolernes Dag 2022 på Lunderskov Efterskole – kom på besøg

På Lunderskov Efterskole slår vi traditionen tro dørene op til fest og farver, fordi vi elsker at få gæster i huset. Kom endelig på besøg og se for dig selv, …

Kom til Efterskolernes Dag på Lunderskov Efterskole. Vi har altid mange besøgende, men vi glæder os til at give dig en personlig oplevelse.

Kom til infoaften på Lunderskov efterskole – Se næste dato her ?

Vil du gerne være sikker på at vælge en efterskole, hvor både fag, faciliteter og stemningen på skolen passer til dig? Så kom på besøg på Lunderskov Efterskole …

Kom til Infoaften før du vælger efterskole. Tilmeld dig næste arrangement og læs mere om infoaftener på Lunderskov Efterskole her.

Keywords: lunderskov efterskole facebook